Samenwerking met Infomedics

In onze praktijk geven wij u graag alle aandacht en goede zorg. Daarom hebben wij het versturen en innen van onze rekeningen uitbesteed aan Infomedics. Infomedics is een professioneel en betrouwbaar bedrijf dat hierin is gespecialiseerd.

Uw gegevens zijn veilig

Infomedics hecht veel waarde aan de bescherming van uw privacygevoelige gegevens. Het bedrijf is daarom ISO27001 gecertificeerd, net als alle dienstverleners die Infomedics inschakelt om uw rekening te kunnen maken en versturen.

Uw rekening via e-mail?

Als u uw rekening online wilt afhandelen, heeft onze praktijk uw e-mailadres en uw mobiele telefoonnummer nodig, controleer dit bij de balie-assistente. Na uw eerstvolgende bezoek ontvangt u een papieren rekening én een e-mail waarin u wordt uitgenodigd een account aan te maken op infomedics.nl.Kijk voor meer informatie op www.infomedics.nl of vraag de folder aan de balie.

 

Hebt u vragen?

Kijk dan eerst bij de veel gestelde vragen op www.infomedics.nl. Komt u er niet uit, bel dan gerust met de Servicedesk Patiënten op 036-2031900 of stuur een e-mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.